Mar 26, 2013, 9:04 AM

Свръхдоза 

  Poetry » Love
904 0 3

The work is not suitable for people under 18 years of age.

С празен поглед, като в абстиненция, гледаш ме
изплашена.
Като твой дилър
с моя поглед пробождам те,
сякаш търсещ здрава част от вена -
път към твоето сърце.

 

Аз ли твоя съм наркотик,
на дози да ме потребиш?
Въпросът те ядосва - нервен тик.
Издава те, не можеш да го победиш.

 

А, тъжно, за друга мислех те.
Но не страстна, пристрастена си.
Защо тръпки побиха те?
Всичката, исках да ти дам - любовта си!

 

Немощна си. Път не ще търся.
Явно е, всички вени - ръждиви, прогнили са.
От делириума ти все ще се отърся.
Но със свръхдоза емоции - отрових се.

© Лазар All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Ами не е болка, не е разочарование, не е преживяно... И си личи, зная!
    Просто идея, дошла ми във влака. Тренировка за мускула
    Иначе, благодаря за критиката и искреното ти доверие към написаното...
  • всеки път,когато го прочета това,ме боли супер много..
  • "Явно е, всички вени - ръждиви, прогнили са." - страхотно!
Random works
: ??:??