Jun 26, 2008, 8:48 AM

Свят?! 

  Poetry » Civilian
469 1 5
Да живееш в свят на фарс и лъжи,
в свят на измислени ценности,
за скъпи коли, ланци и пари...
Жертва на модата свирепа,
роб на глупостта проклета,
скита днешният човек 
в тъмнината без капчица утеха.
Потънал в тази кал от простотия
до шия, днес всеки от нас там стои.
Море от лиготия и тъпотия
залива днешната младеж,
това ли е бъдещето,
отговорете ми?
Днес всички сме гъзарки и гъзари,
а утре повалени на пода - помияри.
Всеки ден следваме една едничка
цел - кой повече пари ще натрупа,
кой кого ще натупа, отново
заради ланци и коли!
Глупаци сме ние в туй общество,
задръстеняци без право на глас -
нали сме малцинство?
Само ТЕ - ВЕЛИКИТЕ - нали са мнозинство?

© Вили All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??