Jul 30, 2024, 9:10 AM

Сякаш 

  Poetry » Love, Landscape
127 4 0

 

Вълните на морето ми говорят
за теб за слънчевите ти коси,
чайките пък неуморно спорят,
за дълбините на твоите очи...

 

Пясъкът пък сякаш шепне:
"Целувай я, 
грижи се,
душата и така ти лепне!"

 

И облаците се усмихват,
заедно със слънцето в тая утрин свята,
и бреговете някак си притихват,
пред същността ти тъй крилата...

 

И чудя се, още ли сънувам?!
Не зная, но се наслаждавам!
Знаем се от скоро,
а сякаш си ми толкова позната!

© Добромир Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??