Nov 14, 2009, 7:48 PM

Сянка... 

  Poetry » East forms
633 0 21

Сянка на рима.

Зазидана музата.

Замръзнал стихът...

 

Мисли-прилепи

по стените на чувства

нахално висят...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??