Feb 4, 2010, 12:03 PM

Сянката 

  Poetry » Love
520 0 1

Магията в душите,

в нас...

Докосване

 и звънва струна...

Вибрато,

неочакван резонанс...

Магията, когато ме целуна...

 

Кръвта  ми от сърцето плисна, 

в главата се качú

и  забушува.

Една родопска гайда писна,

 понесе ме...

 и още  я сънувам...

 

Магията,

която си отива -

един самотен връх,

 покрит с мъгли.

Изкачвам го,

 усещам, че съм жива -

вървя без дъх

и още ме боли.

 

А сянката ми

 призрачна в мъглата...

Огромна е!

Това е самотата.

© Тет All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??