Jan 7, 2008, 1:07 PM

Събирам те... в откъснати минути 

  Poetry » Other
872 0 28
Събирам те...
в откъснати минути,
лепя стрелки и
чакам да се върнеш,
часовете спят...
измамно будни,
сънуват теб -
преди да тръгнеш.



Изпратих те...
до другата врата,
а не до тази,
през която влезе,
намерих се...
в прощална тишина,
издраскана от теб -
със белези.



Забравям те...
изпих сълзите си,
горчат от сол -
без тебе непривикнала
и сухи дири чистя
под очите си,
с душа от викане -
пресипнала.

© Елица Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??