Sep 9, 2005, 8:19 PM

Събота 

  Poetry
792 0 1
Във цирка мутра
стреляйки от
скука,
уцели клоуна...
Към изхода
се устремиха дами,
пищяха,тъпчеха деца,
а кавалерите
тъй не съзряха
как Клоунът
усмихнато угасва,
дарявайки
        простреляни
                надежди...

© Светлозар Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??