Dec 15, 2013, 8:17 PM

Събота в парка 

  Poetry » Other
312 0 0

Сега е събота
алеята е пълна.
Пескачат се
любимци и деца.
У тях едно
 доволство детско
 зърнах,
 то бе изписано
на техните лица.

Дошли са повечето
да се забавляват,
от грижите си
да се отделят,
проблемите си
в къщи да оставят,
за малко
сред природата
да спрат.

Със свойте палавници
да си поиграят
и малко радост
да им подарят!
и ежедневието
в къщи  да оставят,
и те самите
да де разведрят!

Не малко хора пак
и тука са самотни,
оставили
заключения дом,
оглеждайки се
 за квартири
 оборотни,
и в нечия душа
да влязат
с взлом!

Така, че всеки тук е
с нужните  причини,
в навалицата
 търси своя път!
И търси начин
с грижите
 да се размине,
под камъка
"Злините"
да заспят!
09.11.2013г. София

© Христо Славов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??