Jun 2, 2010, 11:28 AM

Събуждане 

  Poetry » Love
446 0 3

Кой наднича от прозореца

и навява меланхолия,

за увяхналото цвете

и за дните му несретни...

 

Кой приижда и по покриви

лудо се надбягва с вятъра,

и престорва се обречен,

да е на надеждна песен...

 

Кой не вижда през очите,

да се пари със искрите,

само като сянка тъжна,

с песен за любов осъмва...

 

Кой със погледа си сънен

иска да открие зрънце

и нахрани своята надежда,

до безумност крехка, цветна...

© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??