Mar 9, 2010, 3:50 PM

Събуждане 

  Poetry » Other
979 0 5

                           Ще се събуждам плувнала в пот смразяваща,                                                            със зъби тракащи от вълчи студ и преумора.                                                              И пребледняла от безсънници натрошени, със                                                          адовски сълзи за тебе ще заплача...                                                                                 че от ръцете ми безплътно всяка нощ си бягащ!              

© Евгения Попандова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??