Apr 9, 2017, 6:22 PM

Съдба 

  Poetry » Free verse
644 0 0

Чувствам се в капана на живота.

Чувствам се в затвор, в нищета.

И как да изляза не зная аз, но зная

ще изляза все някога...

 

Да изляза от дупката, в която

се намирам, аз не зная как,

предполагам хиляди варианти има,

но включвам като вариант и смъртта...

 

Може би животът ми е отреден

да мине в болка.

Може би ще страдам цял живот,

но не се отчайвам и не забравям, че

вариантът последен ще настъпи 

все някога в моя живот...

© Пламена Райчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??