Mar 17, 2021, 6:20 PM

Съдба е 

  Poetry » Humour
221 1 2

Чук, чук, чук за него никакъв сън,
котарака мой чука яко навън.
Днес я мерна само бялата писана,
нежно мяу и каза и за гадже си я хвана.
Заведе я на излет из моята градина,
под китната череша, с финес отзад я мина
Много си го бива наперения Томи,
с лапи и мустаци на цар велик - симптоми.
Всичките писани за съпруг го искат,
сутрин го ухажват, вечер го натискат.
Тоз живот ергенски на мъжа мечта е.
Господи, къде си! Отвърна Той: "Съдба е!"

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??