Jun 13, 2017, 1:11 PM

Съдбовно 

  Poetry » Other
607 0 2

Цяла, препълнена лъжица,
трудно преглъща се и знам,
лъжа или дребничка лъжица,
истината някъде е там...
Мигом, кой ли не опита,
да ни убеждава и какво ли още не,
някои, нахраниха ни и с лъжица,
а истината разделиха на две.
Две еднакви, равни части,
тарикатите си взеха, по-равната от две,
никога не биха и процент отстъпили отчасти,
камо ли с някого, да делят на две!

© Алекс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Здравей Албена! Радвам се, че ти харесва заигравката с лъжицата.
  • Интересно си се заиграл с думите"лъжа" и "лъжица", правейки социални констатации... Поздрави, Алекс!
Random works
: ??:??