Jan 20, 2007, 9:12 PM

СЪЖАЛЯВАМ(песен) 

  Poetry
1111 0 1

СЪЖАЛЯВАМ(песен)

Съжалявам,за тебе съвсем забравих,

Съжалявам,че сам те оставих,

Съжалявам,че закъснях отново,отново аз.

Съжалявам,няма да се повтори,

Съжалявам, нека за друго да говорим,

Съжалявам ,че закъснях с цял един час.


Съжалявам,много съжалявам,

Разсеяна съм,знам и го признавам,

Съжалявам,много съжалявам,

Повече няма да закъснявам.

Съжалявам ,много съжалявам

Вече няма,няма обещавам,

Съжалявам,много съжалявам,

вече няма,няма да забравям.

Съжалявам,нали ще ми простиш,

Съжалявам,знам,че сгреших

Съжалявам,но и зная,че ме обичаш ти.

Съжалявам,но без тебе аз не мога,

Съжалявам,че не чувам твойто “Сбогом”,

Съжалявам ,но ще си мой ти завинаги.

© something else All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??