Aug 29, 2009, 10:35 PM

Сълза 

  Poetry » Other
534 0 0

В синя рокля облечена,

като нежен кристал пазена,

от хората скрита, невиждана,

тихо спасение на душата.

 

Идваш от радост понякога,

често от мъка те има,

като извор потичаш винаги,

скръбта навън се излива.

 

Малка принцеса на чувствата,

в очите грееш красиво,

дори неканена - мила си,

но рядко дано да те има!

© Весела Йотова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??