Feb 1, 2011, 1:37 PM

Сълза 

  Poetry » Other
726 0 9

Аз идвам - 
дълго ли ме чака
блестяща, 
като персеиден прах,
най-тъжната, 
недоизплакана,
в очите ти 
до скоро мъка бях.
Ще се изкъпя 
в съненото утро,
в синьото 
на ранното небе,
ще се търкулна 
непринудено,
а ти ще ме изтриеш 
със ръце.

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??