Feb 12, 2005, 9:39 AM

Сълза 

  Poetry
886 0 0
Една сълза, прозрачна, млечно бяла
събира в ромона си тъжен тишина.
Една сълза за теб! В нея съм цяла -
нежна, жадувана, очаквана съдба.

Безшумно по скулите се стича,
стаила шепота на есенни листа.
Една сълза забравена обрича
на теб отминала любов и самата.

Докосва устните солени тъжна.
Избухва в спомен мил и спотаен.
Една сълза надеждата завърна
и мечта застинала във мен.

© Надя Вълканова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??