Jun 17, 2017, 1:02 AM

Сълза или роса 

  Poetry
653 2 7

 

 

Луната е тъжна –

лице с облак завила.

Звезди не примигват –

просто ги няма.

Вятърът скрит е.

Щурците немеят.

Тягостна нощ...

 

Първи слънчев лъч

на очите ми се спря –

дали в сълза заблестя

или в утринна роса...

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??