Jan 2, 2017, 6:28 PM

Сълза на мим 

  Poetry » Other
302 0 5

Бяла лъжа написана

върху картичка

или красив букет

на безумна цена...

Напудрено ласкателство

или парфюм.

Не, благодаря ви.

За това не мечтая!

Искам просто

сълза на мим...

 

© Ивелина каменова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??