Feb 13, 2008, 11:15 PM

Сълза съм отново 

  Poetry » Other
1464 0 25

Едно тъжно момиче надписваше пликове.

Само си изпращаше мили писма.

Пишеше нежно, четливо и в стихове

колко прекрасна била любовта.

Питаше някой дали ще пропадне

в нейните тъмни, дълбоки очи.

Някой дали ще отрони: "Обичам те!"

ням от полуда, пиян от мечти.

Питаше някога ще бъде ли истинска.

Достатъчна. Бъдеща. Вечна. Една.

Очите тежат от римувани приказки,

заключени в плик без клеймо и душа.

Сълза съм отново, отново сама...

 

© Димитрия Чакова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??