Dec 9, 2010, 8:50 PM

Сълзи 

  Poetry
508 0 1

 

С бездумни дихания

в безименен град

плачат сълзи.

 

В откъснати блянове,

кръстени в пир,

плачат сълзи.

 

Раздирани гримове

мият мъртвешки,

скръбни сълзи.

 

От теб до небето,

през мен - откъде ли не

плачат сълзи.

© Окиотс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Забършете си сълзите и опитайте пак, Стойко.
Random works
: ??:??