Jan 6, 2007, 12:18 AM

Съм 

  Poetry
642 0 9

Искаш или не,

за добро или зло -

тук съм!

Вдигни очи - виж ме!

Протегни ръка - докосни ме!

Отвори сърцето си - усети ме!

В музиката нежна чуй ме!

Пролет съм!

Живот съм!

Любов съм!

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??