Jan 26, 2007, 3:45 PM

Съмнение 

  Poetry
661 0 11
Пролази вътре бавно
и подмолно
и почна да гризеш, гризеш във мен...
СЪМНЕНИЕ, влудяващо
и болно!
Крадеш и от дъха ми уморен!

И всеки ден по-силно в мене
блъскаш,
дрънчиш като изгнила ламарина,
извиваш се, плющиш, зловещо
съскаш,
засядаш в гърлото като ангина!

Превземаш ме с кикотене
зъбато
и черниш, черниш моята душа.
Но ти помни, че си във мене, само
защото аз ти позволих
това!

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??