Тръгваш, но накъде
и защо не съм до теб?
Нещо все ще издаде
промяната в теб.
Сърцето ми кърви,
но без сълзи плача.
Съмнения уж мъртви
се раждат пак в здрача.
Съмнението убива,
вкаменява сърцата,
а любовта уж изтрива
болката в душата.
Имам ли те още
или си тръгваш и ти?
Чакам те нощем
със съмнения в гърди.
© Николина Барбутева All rights reserved.