May 29, 2010, 1:52 PM

Сън 

  Poetry » Love
809 0 13

 

 

 

Във утро, измито от тънки заблуди,

видях те у мен превъзмогнат и сам.

Целунах очите ти и се събудих,

преляла от вечност. Сега вече знам,

 

 

че спра ли да дишам, във теб ще остане

последния дъх на далечни  мечти.

И може би някога просто ще можеш

да ги нарисуваш и пресътвориш.

 

 

 

 

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??