Поглеждам през прозореца - вън вали,
заспивам, сънувам, в съня - ти.
Сън за сбъднати мечти...
Истина? Не, сънищата са лъжи.
Събуждам се, реалността боли,
свърши съня, има само облаци нови.
Питам се къде си ти,
поглеждам през прозореца - вън вали.
© Емил All rights reserved.