Dec 16, 2016, 10:52 PM

Сън 

  Poetry » Other
323 0 3

 

Сън  

   

Морски бряг.

Бягат слънчеви зайчета
в сянка

на снежен човек.

В полумрак
веселбата омайва ме

в топъл сън

с дъх

       на сняг

                 и... море... 

   

© Ваня All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??