Dec 2, 2017, 10:59 AM

Сън 

  Poetry » Love
400 0 1

Като призрак ще дойда в съня ти
да отнема всички кошмари,
там ще постеля бели воали
 и всеки грях ще опростя.

Страх в очите ти намирам,
но няма да е дълго, знай.
На сърце омразата отмивам,
черното в бяло превръщам, знай.

Отнемам последния ти грях,
отнемам последния ти страх.
Дълбоко в мен катинар ще сложа,
дълбоко в мен всичко ще положа.

Всичко е картина изящна,
осеяна от ден и нощ,
да бъде ден или нощ ужасна,
пак ще съм във всеки следващ сън.

© Едмона Нейчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??