Над умислените върхове,
под смълчаните древни гори
една изначална мисъл зове:
пролет буди топлите зари.
И аз съм пак селското момче,
което среща светлите дни...
Събуждам се. Животът тече,
тъй както на всеки е необходим.
Светли понеделник, 2019г.
© Стойчо Станев All rights reserved.