Ти пак дойде в сънят ми,
но този път не знам защо
не те допуснах.
Стена прозрачна
стоеше между нас.
Гледах те и виждах те такъв
какъвто те обичах.
В очите ти погледнах,
но нищо не видях в тях.
Затуй оставих те навън,
обърнах се и заспах!
© Румяна Щерева All rights reserved.