Oct 7, 2009, 1:12 PM

Сън с отворени очи 

  Poetry » Love
567 0 2

Всяка нощ сънувам

как ме хващаш за ръка

и в съня си аз чувам

стъпките ни под дъжда.

Че мокри сме за миг забравям,

от косите ми вода се стича,

поглед плах към теб отправям,

щастлива съм, че някой ме обича.

Не се боим от думите зловещи

на тези, които нас обвиняват

и мигом телата ни горещи

в прегръдка нежна преминават.

А после с пареща целувка ме даряваш,

прошепваш ми нещичко за любовта

и червена роза ти ми подаряваш...

Но на сутринта се будя в самота

и не мога да повярвам, че е блян това.

 

© Павлина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??