Sep 4, 2013, 9:20 PM

Съновно 

  Poetry » Love
541 0 2

Съновно


Нощта обгръща ме с ръце от хлад,

мисълта ми със съня флиртува.

Изпитвам страстен, чувствен глад,

сърцето в унес влюбено бушува!

 

За миг изчезва тя и пак връхлита.

Наяве чувствам, вдишвам аромата.

Гласът ù в нежна песен се преплита,

нощта сега Любов е пребогата!

 

Сънят играе своя самодивски танц.

Подтикна ме, сънувайки да я желая!

И образът, облят в любовен гланц,

изпълни сънищата мои, до безкрая!

© Манипулирам All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Да бъдат пребогати не само нощта, съня...а деня и същността! Хареса ми, поздрави!
  • Скътай този образ дълбоко в душата си ...Вярвам, че той никога няма да те изостави и ще бъдеш пребогата ... Поздрави за великолепния стих!
Random works
: ??:??