May 26, 2010, 1:34 PM

Сънувах те... 

  Poetry » Love
4263 0 2

Сънувах те... дойде при мен
и подари ми нощ вълшебна,
докосвах те - беше съвършен,
говореше ми думи нежни...

Жадувах да се сгуша в тишината,
да ме люлее приказният сън,
да чувствам тялото ти, топлината,
безброй звезди да греят вън...

Сънувах те - изпълваше ме цяла,
поисках времето да спре,
от страст изгарях онемяла
и тръпнех в твоите ръце...

Беше нощ вълнуваща и нежна,
беше танц красив на любовта...
събудих се усмихната, копнежна -
имам те в реалността!

© Ани Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??