Feb 7, 2010, 5:20 PM

Сънувах те... 

  Poetry » Love
660 0 3

Сънувах те... бях в твоите обятия, 
сълзите ми изгаряха гърдите ти.
С желано, но болезнено разпятие
дарих и теб, и себе си с мечтите ми. 

Целувах те... а устните се молеха 
без думи за пощада, капка милост.
Тих шепот – само две слова отрониха:
„Обичам те...“ – останали без сила. 

Прегръщах те... ръцете ми не искаха, 
не можеха за миг да се отпуснат.
И все по-силно и по-силно те притискаха - 
частица щастие дори да не пропуснат.

Ще те сънувам, всяка нощ ще се завръщам,
на малки глътки ще отпивам страст вълшебна.
И пак ще те целувам и прегръщам –
завинаги, до своя дъх последен...

© Люба Георева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??