Jun 11, 2012, 12:39 PM

Сънувах те 

  Poetry » Love
647 0 1

Сънувах те снощи.

Счупих всички часовници,

убих всички петли,

застрелях всички кукувици,

спрях всички ветрове,

за да не ме будят,

и те сънувах.

Следователно се успах.

Когато се събудих,

на теб ти беше омръзнало да ме чакаш.

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??