Apr 10, 2005, 7:48 PM

Съня... прекрасен... 

  Poetry
972 0 0
Сънят... прекрасен...
Защо си тъй ужасен ?
Не идваш никога при мен,
оставяш ме във плен
далеч там, сам... на самотата
и тишината на един часовник.
Тогава ще затворя аз очи.
Ще дойдеш ли в ръка със съновник?
Ще дойдеш ли?...
Ах, как искам да сънувам
един, едничък сън,
с моята звезда пътувам
някъде сред бялото навън.
Ах, ето аз сънувам
реалността е тук, нали ?
И кой може да ми каже
дали сънувам или...?
Но само аз съм буден, даже...
Реалността е тук, дали ?

© Борислав Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??