Jan 27, 2013, 6:08 PM

Сънят на снежинките 

  Poetry » For kids
1514 0 5

Зимата - красавица небесна,

тази нощ в танци се заплесна 

и забрави снежната кралица

да приспи с песен своите дечица.

 

А пък те - снежинки снежнобели,

до полуда в простора се въртели

и не искали играта си да спрат

и вкъщи да се приберат.

 

Прималели от умора,

тихо падали по двора,

от играта уморени

те заспивали засмени...

 

И очаквали децата 

да се втурнат от кревата

и в ръчичките им нежни

те да станат топки снежни. 

 

 

© Таня Панайотова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??