Aug 31, 2008, 12:37 AM

Сънят на вятъра 

  Poetry » Love
852 0 6

 

Сънят на вятъра

 

Ще си отиде слънцето

И вятърът в кравайче ще заспи.

А в тъмнина зелена

Сънят му ще потръпва:

 

- Къде си ти... Къде си ти...

.

.

© Дивна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??