Nov 11, 2016, 7:51 AM

Сърце и хищник 

  Poetry » Other
401 2 5

Сърце и хищник

 

Ликът ми като хищник се извива,
изтичащ от догаряща цигара.
И ноздрите свистят, настръхва грива,
а блюдото е моята поквара.

 

Изяден съм и тутакси пораснал,
перата ми не спряха да ме скриват.
Аз никога не смях да ги подкастрям,
но вѝещите нивга не заспиват.

 

Вината е в сърцето ми нездраво.
Вина не ще открия в никой хищник.
Полита то към слънцето направо
и спира под камшика на орисник...

 

 

 

 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??