СЪРЦЕ НА ПОЕТЕСА
С мислите в утрото пътувам и се питам -
ще стигна ли до изгрева - сама?
Дали с годините пораснах?
Дали в живота - себе си познах?
В усмихнатия ден откривам
лъчи, пробудили - зората.
Слънцето с прегръдка топла
събужда в мен - жената.
Политам с бриза и вълните.
Сънувам - небето в розово пламти.
Сърцето ми от обич е пленено.
Нямо е... и от любов - гори.
© Крисимира Найденова All rights reserved.