Feb 4, 2017, 12:17 AM

Сърце за продан 

  Poetry » Humour, Other
454 0 5

Купих си доспехи

от магазинчето пред блока.

 

Купих си и сабя 

от злобари да се пазя.

 

Купих си и шлем

(мъничко ми е голем)

 

Купих си и плюшено сърце

да ми стане по-добре.

 

Прибрах се в собата си неизбежна

със усмивка и надежда.

 

Искаше ми се да го прегърна

с топлинка да му отвърна.

 

Просълзих се от любов -

имах си приятел нов.

 

Но сърцето каза строго:

я да видим как си с джоба.

 

 

© Христо Манчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??