Dec 1, 2011, 9:37 AM

Сърцето 

  Poetry » Other
421 1 1

 

Сърце, сърце човешко,

колкото юмрук,

създадено за нежност,

обич и мечти.

Ти можеш да понасяш

както никой друг

и радости, и болки -

всичко сбираш ти.

Оплакват те поети,

слабо си било,

понякога тъй лудо

тупкаш във гърди...

Аз вече знам, че ти

понасяш и тегло,

каляваш се, когато

зло те сполети.

© Славка Любенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??