Сърцето ми бокал е, пълен със Любов!
Ела, отпий от него, да се стопли
душата ти във тази зимна нощ,
ще те даря с магията си нежна,
ако със мен посрещнеш утринта!
Като вино искрящо те опивам,
откриваш с мене пулса на страстта
и тръпнеш лудо в моите ръце!
В очите лешникови се изгубвам
и виждам клепки - пърхащи криле,
в кресчендо блъска моето сърце,
а аз изчезвам в твойта необятност!
© Ангел Филипов All rights reserved.