Feb 25, 2012, 1:40 AM

Сърцето ми е пълно с любов 

  Poetry » Other
776 0 0

                             Сърцето ми е пълно с любов

 

Сърцето ми е пълно с любов,

с мириса на цветове различни се зарежда.

Като цвят цъфнал нов

то в мене се оглежда.

 

Сърцето ми е пълно с любов,

слънчеви лъчи побрало.

Будната ми мисъл пак лети,

като сито топло лято.

 

Думи слънчеви на устните ми греят,

горещи дни се раждат в мен.

Като желание искат

да посрещнат новия ми ден.

 

И с надежда тиха и безкрайна

искам да чуя, усетя, разбера

как животът в мен се връща

с много обич, топлина.

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??