May 9, 2019, 6:49 AM

Сърцето ми е рана... 

  Poetry » Love
1016 0 3

Сърцето ми е рана... Пак е рана!

С годините уроци уж натрупах.

Уж щит му изковах стоманен,

а под стрелата на Амур се пукна.

Уж опит имах – толкова се парих,

а пак съм тъжен, пак скърбя...

 

Но сам си казвам: „Живодаре!

Какво да правиш, брат, съдба!“

© Живодар Душков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??