Разцъфтяват думи в редовете
и всяка има собствен аромат.
Във песен вплитат им се гласовете -
хармонията им е изящен свят.
И пъзелът на стихото се сглабя
от вихрите на мисли и чувствителност,
а Музата черешката добавя
така красива в своята стеснителност.
И ето го, готов е този стих,
сега остава да го прочетете.
Във него някъде сърцето свое скрих,
а вие... го открийте в редовете...
11.11.2020.
Георги Каменов
© Георги Каменов All rights reserved.