Jan 18, 2010, 5:13 PM

Сърцето ми сподели 

  Poetry » Other
538 0 3

Сърцето ми проговори
в една нощ безсънна.
Душата си ми разтвори
и ми каза на разсъмване.
-Не опитвай, рими да редиш,
с моята азбука сложна.
Сърцето ти, каквото сподели,
да се опише e невъзможно...

© Пепа Деличева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??