Jun 13, 2018, 12:26 AM

Сърцето на Дамата 

  Poetry » Love
509 0 0

1.В детските очи щом погледнах,
Пламъкът на светлината ти съзрях,
Душата чиста парченце взе от мене,
Сърцето заедно с твоето туптя,
Не спира още даже да тупти.

 

2.Времето реших да ти отдавам,
Да споделя го с тебе,
Да гледам Усмивка срамежлива,
Да съживяваш сърцето ми каменно,
За да стане вече част от тебе.

 

3.Дама си вече силна и красива,
Минала през всички хубавини и грехове,
Завършена в характера си труден,
Изчистена от всички грешки,
Съзнала си полъха на всички ветрове.

 

4.Сърцето ти по-силно вече,
Съградено пак след страданията тежки,
Плачеш вечер като мъничко дете,
Сълзи по лицето ти потичат,
Никой обаче в тъмнината ги не вижда,
Мокра е от тях гръдта сърдечна.

 

5.Тъгата ти отвътре виждам,
Поглеждам в мрака твоето лице,
Виждам твоите очи кафеви,
Виждам ги без пред мен да са,
Виждам твоето сърце любов желае,
Това желае го и моето сърце.

© Георги Сираков All rights reserved.

Силно преживяване и запознанство с истинска жена, роди това произведение.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??