Jul 25, 2023, 9:16 AM

Сърцето подарявам ти, море 

  Poetry
185 1 0

Сред пяната на морските вълни,

сърце рисувам в пясъка на плажа.

Така оставям моите следи

в послание, което да разкажа.

 

А може би, за да го подаря

това сърце, защото в необятност,

се ражда жаден порив за мечта,

която на морето е понятна.

 

Ала морето със стихийна власт

и следваща вълна пак го изтрива.

Дали разчете земната ми страст,

щом неговата карма с мойта слива!

 

 

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??