Aug 8, 2017, 12:08 PM

Със мене е ужасно! 

  Poetry » Love
300 1 1

Със мене е ужасно!...

 

Със мен да се живее не е лесно.
Обичам и да готвя, и да чистя.
А вкъщи справям се чудесно
та даже гладя си и ризите.

 

Със мен не се живее никак лесно.
След работа звъня, за да те питам
дали нуждаеш се от нещо
и чак тогава се прибирам...

 

Със мене хич не ти е лесно.
Помислил съм за вкусната вечеря
навън, в дома ни, и на свещи
ръката ти държа и ти споделям...

 

Със мен в леглото не е лесно.
Не са ми важни личните оргазми
а стоновете ти за мен са песен
и всеки твой финал е празник...

 

Със мен живее се буквално трудно
защото не познавам егоизмът.
От грижите за теб съм вечно буден
и как да си щастлива, все го мисля..

 

Със мен да се живее май е скучно
така го правя с теб – да се усмихваш.
Забравила денят си злополучен
в прегръдките ми вечер да утихваш...

 

Със мен да се живее е банално.
В очите да те гледам, сляп за друга
усещаш се единствена, специална
че влюбен в теб съм адски лудо...

 

Със мен да бъдеш е скандално.
Целувам те пред всички. Неприлично.
Обичам те свенливо и нахално
изобщо тебе, всякак те обичам!...

 

Danny Diester
19.07.2017

© Данаил Антонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Брилянтно!
Random works
: ??:??